Първоначално публикувано от nickgaidarov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поставка за Алфа Ромео 156
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеИ това съм правил - дори най-добре е това намокряне да бъде с малко разтворен сапун или веро във водата и др. И тогава обаче при дълги пътувания и повече неравности по пътя падат - също както и държачите за навигация.
---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:59 ----------
Защото при дълги пътувания нищо не ободрява водача така добре, както кафето.най- добрия разтворител.
Относно дупченето на пластмасите- може да си купиш една пластмаса от морга и да си я дупчиш на воля, а когато ти омръзне ще си сложиш пак твоята.
При дълги пътувания имам държач на дясната седалка с гласови командиНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Наистина стойката се вади с едно движение, но трябва да е правилно монтирана. От долната страна на барчето се слага държач, който е в самия комплект, от горната страна се слага планка, която е с отвор и е също се намира в комплекта. При изваждането на стойката се затваря отвора на стойката с едно иноксово капаче, което е на пружина и излиза нагоре. И с извадена стойка също стои хубаво, но това при коли с вътрешен фейслифт. Ако някой иска да я види на живо и е от Пловдив, няма проблем да ми звънне или пише тук.
Comment
-
Що не вземете такива теми да ги пускате тука - http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=99, че да са на едно място.Даже съм направил тема "разни работи по колата"По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеТова изглежда много добро решение, но освен снимки може ли и малко разяснения .
Има ги разни модели в твоя град на руския пазарНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеПоне от снимките ми се струва, че може и без дупки и видии - нека колегата сподели. А ако има нещо подобно на руския пазар, това е може би идеалният вариант, защото там е евтиния на поразия.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеУтре съм там.
Може да има и поставки за чаши тамНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Comment